Scooterrijbewijs in 1 dag kosten in 2023 €380 | Bekijk alle info

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Blog

Wat kost een scooter rijbewijs in 1 dag?

Bij iDrive2GO mag je de scooter theoriecursus onbeperkt volgen totdat je slaagt voor het examen. Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden en alle relevante leerstof behandelen. We bieden een slagingsgarantie aan, wat betekent dat je net zo lang de cursus kunt blijven volgen totdat je het examen met succes hebt afgerond.

Examen- en Praktijkgerichte Lesmethode

Onze unieke theoriecursus is volledig gericht op het CBR-examen. We besteden aandacht aan alle belangrijke onderwerpen en zorgen ervoor dat je de juiste kennis en inzicht hebt om de examenvragen correct te beantwoorden. Onze ervaren docenten bereiden je optimaal voor, zodat je met vertrouwen het examen tegemoet kunt zien.

Flexibiliteit en Gemak

Bij iDrive2GO bieden we flexibiliteit en gemak. Je kunt zelf de locatie en datum kiezen die het beste bij jou passen. We hebben verschillende CBR-locaties beschikbaar, zodat je het examen in jouw regio kunt afleggen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met alle details, inclusief de aanvangstijd van de scooter theoriecursus.

Volledig Pakket

Om het behalen van je scooterrijbewijs nog eenvoudiger te maken, bieden we complete pakketten aan. Ons scooter theoriecursus + CBR-examen pakket is zeer populair. Voor een bedrag van slechts €137,95 krijg je toegang tot de cursus, inclusief het CBR theorie-examen. Zo kun je in één keer alles regelen en je volledige scooterrijbewijs behalen.

De scooterrijbewijs in 1 dag kosten op een rij

Type pakket Prijs
Scooter Theorie inclusief CBR Examen, reservering- & administratiekosten € 137,95
Onbeperkt cursus volgen totdat je slaagt! € 79,00
Scooter Praktijk (praktijklessen + CBR praktijkexamen) € 380,00
Theorie + Praktijk (Theoriecursus, CBR theorie-examen, praktijklessen + CBR praktijkexamen) € 399,00
Aanvragen CBR-brommertheorie examen REGULIER € 64,95
Aanvragen CBR-brommertheorie examen EXTRA TIJD € 84,95
Aanvragen CBR-brommertheorie examen INDIVIDUEEL € 149,95

Hoe werkt het?

Bij iDrive2GO hebben we een eenvoudig stappenplan om jouw scooter theoriecursus en examen te regelen. Volg de onderstaande stappen en binnen de kortste keren ben jij klaar om je scooterrijbewijs te behalen:

Stap 1: Locatie en Datum Kiezen

Kies de gewenste CBR-locatie bij jou in de regio en selecteer een geschikte datum voor de scooter theoriecursus. Zorg ervoor dat de gekozen datum jou goed uitkomt, zodat je optimaal voorbereid kunt deelnemen aan de cursus en het examen.

Stap 2: Betaling en Bevestiging

Maak de betaling voor de scooter theoriecursus en wacht op de bevestiging. Zodra we de betaling hebben ontvangen, sturen we jou een e-mail met alle informatie over de cursus, inclusief de exacte locatie en aanvangstijd.

Stap 3: Examen Reserveren

Wij zorgen voor de reservering van het CBR theorie-examen op de snelst mogelijke datum. We nemen contact met je op om het examen in overleg in te plannen, zodat het perfect aansluit bij jouw voorkeuren en beschikbaarheid.

Stap 4: Cursus en Examen Dag

Op de afgesproken dag volg je de scooter theoriecursus en leg je het CBR theorie-examen af. Onze instructeurs zullen je begeleiden en ondersteunen, zodat je met vertrouwen het examen kunt maken. Veel succes namens het iDrive2GO team!

Aanmelden en Tarieven

Wil jij snel en eenvoudig je scooterrijbewijs behalen? Meld je vandaag nog aan voor onze scooter theoriecursus. Het tarief voor de cursus bedraagt slechts €79,-. Je kunt ook kiezen voor ons complete pakket, inclusief het CBR theorie-examen, voor een totaalbedrag van €137,95.

Maak gebruik van onze professionele en persoonlijke aanpak en behaal je scooter theorie met gemak. Onze unieke lesmethode en ervaren instructeurs staan garant voor een succesvolle leerervaring. Schrijf je nu in en begin binnenkort met de cursus!

Scooter theorie
in 1 dag

Door deel te nemen aan de scooter theoriecursus in 1 dag van iDrive2GO scooter/brommer theoriecursus word jij uitstekend voorbereid op het CBR theorie-examen brommer.