Tijdelijke aanbieding!

 

Schrijf je nu in bij iDrive2go voor de ééndaagse Scooter theoriecursus. Betaal nu slechts eenmalig €70,- voor de complete Scooter Theoriecursus in één dag. Deze cursus kan je ONBEPERKT volgen totdat je slaagt voor je Scooter CBR Theorie-examen. Hiervoor rekenen we niets extra’s. Dus 100% slaaggarantie bij iDrive2go!

iDrive2GO Online Scooter Theoriecursus

Vanaf nu kan je onze bewezen succesvolle iDrive2GO scooter theoriecursus online volgen! Meer dan 96% slaagt bij ons via het online (live les) lesgeven.  Het enige wat je hoeft te regelen is een computer (of telefoon/tablet) met camera, microfoon en een goede stabiele internetverbinding! Op de dag van je CBR examen volg je voorafgaand onze Scooter theoriecursus, zodat je goed voorbereid je examen in gaat!

Ben je benieuwd hoe Zoom werkt? Lees dan verder. 

Wat is Zoom?

Zoom is een Clouddienst waarmee je een virtuele bijeenkomst mee kunt houden. Alsof je met elkaar aan een grote tafel zit, maar dan via het internet.
Je moet wel minstens een microfoon en luidspreker hebben aangesloten op je PC en eventueel voor video een webcam. Bij een laptop is dit doorgaans al het geval, net als op je mobiele telefoon of iPad.

Stap 1: Installeer Zoom

Om Zoom te kunnen gebruiken moet je een gratis stukje software installeren. Dit moet je installeren op het apparaat dat je wilt gebruiken. Kies zelf het apparaat wat je het prettigst vindt.

Installatie op je Computer:

Ga naar de download pagina van Zoom:

  1. Download Zoom Client for Meetings (dat is de bovenste in een rij van mogelijke downloads)
  2. Installeer het op je computer.

Bekijk dit filmpje als je nog wat extra uitleg wilt over de installatie van Zoom.

Installatie op Android telefoon of tablet:

Voor je Android telefoon of tablet ga je naar de Google Play Store, zoek hier naar zoom Cloud meetings app en installeer deze.

Installatie op iPhone of iPad:

Ga naar de App Store en zoek naar de app Zoom Cloud Meetings. Download en installeer deze.

Kom je er niet aan uit, kijk dan naar dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=L2Lgk4B19vE

Stap 2: Deelnemen aan de zoom meeting

Na je inschrijving van de theoriecursus ontvang je van ons een mail met de link naar de Zoom meeting. Klik op deze link  en je krijgt in je browser de mogelijkheid om de meeting te starten via de Zoom applicatie die je geïnstalleerd hebt. Is de installatie niet gelukt? Geen zorgen! Je kan altijd nog via de browser deelnemen. 

Gaat dit allemaal iets te snel voor je? Bekijk dan onderstaande video met uitleg over hoe je kan deelnemen aan een Zoom meeting!

Volg nu jouw Scooter theorie cursus online!

© Copyright - iDrive2GO-theorie.nl | KvK 70931712 | BTWnr. NL029624253B01
X
Zojuist aangemeld!