Scooter praktijk

Wil jij zo snel mogelijk je scooter rijbewijs halen? Profiteer dan nu van onze Actie! iDrive2GO is dé nr.1 voor je scooter rijbewijs! Bij ons krijg je de hoogste kwaliteit en de snelst beschikbare examendata door heel Nederland. Wij werken met de beste theorie docenten en praktijk instructeurs. Deze hebben jarenlange ervaring en begeleiden je met passie voor het halen van je theorie certificaat of volledig rijbewijs. Snelheid en veiligheid voorop!

Bij ons wordt je op de beste manier voorbereid met de scooter theoriecursus en examen in 1 dag. Veel van onze cursisten willen zo snel mogelijk het volledig rijbewijs halen, jij ook? Combineer dan je theorie en praktijk om voordelig je scooter rijbewijs te halen. Wij plannen de examens door heel Nederland en bieden jou gegarandeerd het hoogste slagingspercentage!

Hoe ziet een praktijk dag eruit:

Na het plannen van jouw praktijk examen ga je op die dag naar de dichtsbijzijnde opstaplocatie om je aan te melden voor je scooter praktijk. Dit zal in de meeste gevallen in de ochtend rond 8:00 uur zijn. (let op; verschilt per dorp/stad).

Je zal worden opgewacht door je praktijkinstructeur en je medekandidaten. Voorstelrondje, alles wordt je onder het genot van een kop thee aan je uitgelegd. Geen stress! 
Je gaat perfect voorbereid en klaargestoomd de weg op! 

Bij vertrek van de opstapplaats ga je een aantal uur rijden. Dit zal de route zijn die je straks ook met je CBR-examinator af gaat leggen. Je weet van te voren dus precies wat je kan verwachten! Je rijdt meestal met maximaal 2 andere kandidaten en de instructeur.

In totaal zal je ongeveer 4/5 uur rijden (let op; verschilt per dorp/stad). Tussendoor is er natuurlijk tijd voor een broodje en een drankje (zorg voor je eigen lunchpakketje). Aan het einde van de lesuren rij je met je instructeur naar het CBR. Vervolgens ontmoet je daar je CBR-examinator en zal je opgaan voor je praktijk examen, wat ongeveer 25 minuten duurt. 

Vervolgens hoor je direct of je bent geslaagd! ☺

Wat zit er allemaal in het Scooter praktijk pakket van iDrive2GO:

Praktijk binnen 1 dag!

  • Huur scooter
  • Helm / Hesjes
  • Handschoenen (eventueel)
  • 4/5 praktijklessen (let op; verschilt per dorp/stad)
  • Portofoon (praat apparatuur)
  • CBR-praktijk examen

Volg nu jouw Scooter Praktijk Cursus!

© Copyright - iDrive2GO-theorie.nl | KvK 70931712 | BTWnr. NL029624253B01
X
Zojuist aangemeld!