Accountpagina - iDrive2GO

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Jouw leeromgeving

Via deze pagina bekijk en volg je gemakkelijk je aangekochte cursussen


  • Jouw leeromgeving: via deze pagina bekijk en volg je gemakkelijk je aangekochte cursussen. Hier vind je alle informatie en materialen die je nodig hebt om je cursus succesvol af te ronden. Of je nu op zoek bent naar lesvideo’s, oefeningen of aanvullend studiemateriaal, je kunt alles hier vinden en direct aan de slag gaan.
  • Eenvoudig inloggen: om je cursus of cursussen te kunnen bekijken en volgen, dien je in te loggen via bovenstaande blauwe knop. Gebruik je inloggegevens die je eerder hebt ontvangen. Als je je inloggegevens niet meer weet, kun je op de link hieronder klikken om ze opnieuw aan te vragen. We sturen je dan een e-mail met de benodigde informatie. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het inloggen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
  • Pas op, wanneer je ingelogd bent en je de gekozen cursus start, zal de aangekochte tijd van jouw cursus direct van start gaan. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden voordat je begint. Hier is een voorbeeld om het te verduidelijken: Stel, je hebt een cursus aangekocht die een duur heeft van 5 dagen. Vandaag is het 26-05-2023 en je besluit om de cursus te starten om 10:00 uur. Op dat moment begint de klok te tikken. Jouw cursus zal beschikbaar zijn tot uiterlijk 31-05-2023 om 10:00 uur. Dit betekent dat je tot die tijd toegang hebt tot alle cursusmaterialen en -bronnen.

Bedankt voor je interesse in onze cursussen en veel succes met je studie!