Theoriecursus Zwolle - iDrive2GO

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Theoriecursus in Zwolle

Theoriecursus Zwolle

Theoriecursus in Zwolle

Binnen 1 dag je auto theorie examen halen? Dat kan bij iDrive2GO.nl. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het theorie examen kan halen! Heb je dyslexie, faalangst of ADHD? Geen paniek, wij zorgen er gewoon voor dat je 100% slaagt voor het examen.

Je auto theorie haal je met de dagcursus van iDrive2GO.nl in Zwolle. Onze professionele vakdocenten met ervaringsjaren leren jou de auto theorie op een makkelijke en leuke manier aan, met veel herhalingen en worden alle onderdelen die bij CBR examen komen behandelt, zoals gevaarherkening, verkeersinzicht en verkeersregels.

iDrive2GO geeft zoal: auto theorie, taxi theorie, motor theorie en scooter theorie en wij verzorgen ook de lunch en transport naar het CBR examencentrum.

Wij verzamelen ’s ochtends op een goed bereikbare cursuslocatie in Zwolle. Je krijgt dan de hele ochtend en middag examengericht theorieles. Wij bereiden je voor aan de hand van oefenvragen vergelijkbaar zoals de vragen van het CBR theorie-examen. We behandelen alle stof die nodig is om de bv de auto theorie goed te beheersen.

Theoriecursus Zwolle rect-blue-rot

Theorie-examen in Zwolle

Het adres van het CBR examencentrum is de Branderweg 15, 8042 PD in Zwolle. Wij verzorgen het vervoer vanaf de cursuslocatie naar het CBR.

Je kunt alleen aan het examen beginnen als je een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort) hebt meegenomen, vergeet dit dus niet!

Bekijk alle cursus data