THEORIECURSUS IN ZUNDERT

Zoek jij een leuke theoriecursus in Zundert en omgeving en wil jij slagen voor het auto, motor of bromfiets theorie-examen? Dan ben je bij de theoriecursus Zundert en omgeving van iDrive2GO-theorie.nl op het juiste adres.

Onze vakdocenten leren jou op een verantwoorde manier theorie voor brommer / scooter, auto, motor en het theorie-examen. Zij zijn ervaren verkeersdeskundigen die garant staan voor het leren van de juiste leerstof.

Met behulp van onze eigen ontwikkelde lesmaterialen worden alle onderdelen van het theorie-examen op een leuke, begrijpbare manier behandeld en geoefend. Onze theoriestof die aan bod komt tijdens de theoriecursus is volledig up-to-date.

De verkeerssituaties, verkeersregels en vragen over regelgeving zou je dus ook kunnen verwachten op het brommer / scooter, auto of motor theorie-examen.

Aan het eind van de theoriecursus nemen wij klassikaal altijd een proefexamen door en is er ruimte om al je vragen te stellen. Zo ben je verzekerd van een optimale voorbereiding en een goed gevoel.

De theoriecursus Zundert en omgeving zijn ook geschikt voor cursisten met dyslexie of leerproblemen. Bij iDrive2GO-theorie.nl staan onze cursisten centraal.

iDrive2GO-theorie.nl verzorgt naast een leuke en leerzame dag ook lekkere broodjes en het vervoer naar het CBR examencentrum, zodat je tijdig plaats kan nemen voor je theorie-examen.

Theorie-examen in Zundert

Het CBR examencentrum Breda is gelegen aan de Heerbaan 4 te Breda in het Amrâth Hotel Brabant. Hier worden zowel de theorie-examens als praktijkexamens afgenomen. De theorie-examens worden volgens het nieuwe systeem afgenomen, waarbij de kandidaten individueel aan een eigen examentafel het examen afleggen op een touch-screen.

CBR locatie Breda (Adres: Heerbaan 4 in Breda)

Hulp nodig?

Heb je vragen over onze theoriecursussen in Zundert of omgeving?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • 076 75 06 650

    Bereikbaar op werkdagen van 10:00 – 18:00u

  • info@idrive2go-theorie.nl

    Antwoord binnen 30 minuten!

  • 06 40 86 96 11

    Direct contact via whatsapp

X
Zojuist aangemeld!
WhatsApp chat