Theoriecursus scooter Utrecht en omgeving? Scooter Brommer

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Theoriecursus in Utrecht

Theoriecursus Utrecht

Theoriecursus in Utrecht

Ben je woonachtig in Utrecht of omgeving en bent u op zoek naar een goede, betrouwbaar opleider. Dan ben je bij iDrive2GO Utrecht bij het juiste adres. Scooter theorie Utrecht is de beste theoriecursus in Nederland. Onze vakdocenten met jarenlange ervaring geven op makkelijke en leuke manier cursus.

Bij iDrive2GO heb je 100% slagingskans door onze manier van lesgeven. Heb je dyslexie, faalangst of ADHD? Geen paniek, wij zorgen ervoor dat je slaagt voor je theorie-examen. U kunt bij iDrive2GO terecht voor scooter theorie Utrecht.

Onze vakdocenten hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat je klaar wordt gestoomd voor het theorie examen. iDrive2GO verzorgt na de theoriecursus ook het vervoer naar het CBR examencentrum.

Door middel van handige ezelsbruggetjes en met lesstof die altijd up to date is wordt het leren een stuk leuker en makkelijker. Het enige wat je moet meebrengen is fitheid en concentratie. Er is volop ruimte om vragen te stellen en we stoppen niet totdat jij het begrijpt. Scooter Theorie Utrecht en omgeving Woerden is de beste theoriecursus op het gebied van brommer en scooter.

iDrive2GO Theorie zorgt ervoor dat jij slaagt en dat je verder kan met je praktijk. Wist je dat wij ook de praktijk kunnen verzorgen? Klik hier om je aanvraag te doen voor je praktijk.

Theoriecursus Utrecht rect-blue-rot

Theorie-examen in Utrecht

Het adres van het CBR examencentrum is de Mississippidreef 151A in Utrecht. Wij verzorgen het vervoer vanaf de cursuslocatie naar het CBR.

Je kunt alleen aan het examen beginnen als je een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort) hebt meegenomen, vergeet dit dus niet!

Bekijk alle cursus data