Theoriecursus Tilburg - iDrive2GO

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Theoriecursus in Tilburg

Theoriecursus Tilburg

Theoriecursus in Tilburg

Kom je uit Tilburg of woon je in omgeving Tilburg en ben je van plan om een theoriecursus te volgen, dan ben je bij iDrive2GO aan het goede adres. Zo kun je bij iDrive2GO deze theoriecursussen volgen voor je scooter, motor, auto of taxi.

Bij ons krijg je op een leuke en makkelijke manier les, zodat je met gemak slaagt! De lessen worden verzorgt door onze docenten met jaren ervaring die je klaarstomen voor het theorie-examen.

Tijdens de theoriecursus komen alle onderdelen van het CBR examen aan bod. Denk aan verkeersinzicht, verkeersregels en gevaarherkenning. Door handige tips en ezelsbruggetjes en veel oefenvragen te behandelen ben jij klaar voor het CBR theorie-examen in Tilburg.
Onze theoriecursussen in Tilburg zijn ook geschikt voor cursisten met dyslexie of leerproblemen. Bij iDrive2GO staan alle cursisten centraal.

Theoriecursus Tilburg rect-blue-rot

Theorie-examen in Tilburg

Het adres van het CBR examencentrum is de Bosscheiweg 11, 5056 PP in Berkel-Enschot. Wij verzorgen het vervoer vanaf de cursuslocatie naar het CBR.

Je kunt alleen aan het examen beginnen als je een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort) hebt meegenomen, vergeet dit dus niet!

Bekijk alle cursus data