THEORIECURSUS IN RAAMSDONKVEER

Kom je uit Raamsdonkveer of woon je in omgeving Breda en ben je van plan om een theoriecursus Raamsdonkveer te volgen, dan ben je bij iDrive2GO-theorie.nl aan het goede adres. Zo kun je bij iDrive2GO-theorie.nl deze theoriecursussen volgen voor je scooter, motor, auto of taxi.

Bij ons krijg je op een leuke en makkelijke manier les, zodat je met gemak slaagt! De lessen worden verzorgt door onze docenten met jarenlange ervaring die je klaarstomen voor het theorie-examen.

Tijdens de theoriecursus komen alle onderdelen van het CBR examen aan bod. Denk aan verkeersinzicht, verkeersregels en gevaarherkenning. Door handige ezelsbruggetjes, tips en veel oefenvragen te behandelen ben jij klaar voor het CBR theorie-examen in Breda.

Onze theoriecursussen in Breda zijn ook geschikt voor cursisten met dyslexie of leerproblemen. Bij iDrive2GO-theorie.nl staan alle cursisten centraal.

iDrive2go-theorie.nl verzorgt naast theoriecursus ook lekkere broodjes met drinken en vervoer naar het CBR examencentrum Breda, zodat je tijdig plaats kan nemen voor je theorie-examen.

De theoriecursussen Raamsdonkveer en omgeving zijn ook geschikt voor cursisten met dyslexie of leerproblemen. Bij iDrive2GO-theorie.nl staan onze cursisten centraal.

iDrive2GO verzorgt naast een leuke en leerzame dag ook lekkere broodjes en het vervoer naar het CBR examencentrum, zodat je tijdig plaats kan nemen voor je theorie-examen.

Theorie-examen in Raamsdonkveer

Het CBR examencentrum Breda is gelegen aan de Heerbaan 4 te Breda in het Amrâth Hotel Brabant. Hier worden zowel de theorie-examens als praktijkexamens afgenomen. De theorie-examens worden volgens het nieuwe systeem afgenomen, waarbij de kandidaten individueel aan een eigen examentafel het examen afleggen op een touch-screen.

CBR locatie Breda (Adres: Heerbaan 4 in Breda)

Hulp nodig?

Heb je vragen over onze theoriecursussen in Raamsdonkveer of omgeving?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • 076 75 06 650

    Bereikbaar op werkdagen van 10:00 – 18:00u

  • info@idrive2go-theorie.nl

    Antwoord binnen 30 minuten!

  • 06 40 86 96 11

    Direct contact via whatsapp

X
Zojuist aangemeld!
WhatsApp chat