THEORIECURSUS IN OOSTERHOUT

Woon je in Oosterhout of omgeving en wil je deelnemen aan een theoriecursus? Dan ben je bij iDrive2GO-theorie.nl Breda aan het goede adres. Bij ons kan je je inschrijven voor theoriecursus Oosterhout voor onder andere je brommer / scooter, auto, motor of taxi theorie.

Bij iDrive2GO-theorie.nl leer je alles wat aan bod komt tijdens het theorie-examen. Wij leren onze cursisten het examen op een leuke en succesvolle manier. De theoriecursussen worden verzorgt door onze vakdocenten met jarenlange ervaring in de branche.

Gedurende de theoriecursus komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: verkeersregels en gevaarherkenning. Door het oefenen van potentiële examenvragen en d.m.v. handige ezelsbruggetjes zorgen we ervoor dat jij klaar bent voor het theorie-examen.

De vakdocent sluit de cursus af met een proefexamen zodat de leerstof getoetst kan worden. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Wanneer je een bepaald examenonderdeel nog niet helemaal onder de knie hebt, dan nemen we dit goed met je door, zodat jij 100% kans hebt om te slagen voor je theorie-examen in Oosterhout.

De brommer / scooter en auto theoriecursussen zijn ook geschikt voor cursisten met dyslexie of leerproblemen.

iDrive2GO-theorie.nl verzorgt naast een leuke en leerzame dag ook broodjes en drinken inclusief vervoer naar het CBR examencentrum (Breda), zodat je op tijd plaats kan nemen voor je theorie-examen.

Theorie-examen in Oosterhout

Het CBR examencentrum Breda is gelegen aan de Heerbaan 4 te Breda in het Amrâth Hotel Brabant. Hier worden zowel de theorie-examens als praktijkexamens afgenomen. De theorie-examens worden volgens het nieuwe systeem afgenomen, waarbij de kandidaten individueel aan een eigen examentafel het examen afleggen op een touch-screen.

CBR locatie Breda (Adres: Heerbaan 4 in Breda)

Hulp nodig?

Heb je vragen over onze theoriecursussen in Oosterhout of omgeving?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • 076 75 06 650

    Bereikbaar op werkdagen van 10:00 – 16:00u

  • info@idrive2go-theorie.nl

    Antwoord binnen 30 minuten!

  • 06 40 86 96 11

    Direct contact via whatsapp

X
Zojuist aangemeld!
WhatsApp chat