Theoriecursus Houten

THEORIECURSUS IN HOUTEN

Ben je op zoek naar een theoriecursus in Houten? Wil je jouw auto theoriecursus, motor theoriecursus of bromfiets theoriecursus in Houten halen? Schrijf je dan in voor de theoriecursus in Houten van iDrive2GO-theorie.nl.

Onze ervaren vakdocenten stomen jou op een verantwoorde klaar voor het theorie-examen. Middels onze eigen ontwikkelde lesmaterialen worden alle onderdelen van het theorie-examen op een leuke, begrijpbare manier behandeld en geoefend. De theoriestof die behandeld wordt tijdens de theoriecursus is altijd volledig up-to-date.

Alle onderdelen van het CBR theorie-examen worden tijdens de theoriecursus behandeld. Van de welbekende verkeersregels en verkeersinzichten tot gevaarherkenning en uiteenlopende verkeerssituaties.

Aan het eind van de theoriecursus Houten nemen wij klassikaal altijd een proefexamen door en is er ruimte om vragen te stellen. Zo ben je verzekerd van een optimale voorbereiding en een goed gevoel voor het theorie-examen.

De theoriecursus in Houten en omgeving is ook geschikt voor cursisten met dyslexie of leerproblemen. Bij iDrive2GO-theorie.nl staan onze cursisten centraal. Je bent er dus van dat je alles leert en oefent voor het aankomende CBR theorie-examen.

iDrive2GO verzorgt naast een leuke en leerzame dag ook lekkere broodjes en het vervoer naar het CBR examencentrum Utrecht, zodat je tijdig plaats kan nemen voor je theorie-examen.

Theorie-examen in Utrecht

Het adres van het CBR examencentrum is de Mississippidreef 151A in Utrecht. Wij verzorgen het vervoer vanaf de cursuslocatie naar het CBR.

Je kunt alleen aan het examen beginnen als je een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort) hebt meegenomen, vergeet dit dus niet!

CBR locatie Utrecht (Mississippidreef 151A)

Hulp nodig?

Heb je vragen over onze theoriecursussen in Houten of omgeving?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • 076 75 06 650

    Bereikbaar op werkdagen van 10:00 – 16:00u

  • info@idrive2go-theorie.nl

    Antwoord binnen 30 minuten!

  • 06 40 86 96 11

    Direct contact via whatsapp

© Copyright - iDrive2GO-theorie.nl | KvK 70931712 | BTWnr. NL029624253B01
X
Zojuist aangemeld!
WhatsApp chat