THEORIECURSUS IN GOES

Zoek jij een leuke theoriecursus scooter in Goes en wil jij slagen voor het scooter theorie-examen? Dan ben je bij de theoriecursus in Goes van iDrive2GO op het juiste adres.

Onze docenten leren jou op een verantwoorde manier theorie voor het theorie-examen, Zij zijn ervaren verkeersdeskundigen die garant staan voor het leren van de juiste leerstof. Met behulp van onze eigen ontwikkelde lesmaterialen worden alle onderdelen van het theorie-examen op een leuke, begrijpbare manier behandeld en geoefend. Alle onderdelen worden van A tot Z behandeld van verkeersborden tot verkeersregels.

Onze theoriestof die aan bod komt tijdens de theoriecursus is volledig up-to-date. De verkeerssituaties, verkeersregels en vragen over regelgeving zou je dus ook kunnen verwachten op het theorie-examen. Aan het eind van de theoriecursus nemen wij klassikaal altijd een proefexamen door en is er ruimte om al je vragen te stellen. Zo ben je verzekerd van een optimale voorbereiding.

Theorie-examen in Goes

Het CBR Examencentrum Goes is gesitueerd aan de M.A. de Ruijterlaan 2 in Goes. Op deze locatie worden zowel theorie-examens als praktijkexamens afgelegd. De theorie-examens verlopen via een  modern systeem, waarbij de kandidaten individueel examen doen op een touch-screen.

De cursuslocatie van iDrive2Go in Goes bevindt zich aan de overkant van het CBR Examencentrum Goes.

CBR Examenlocatie Goes (Adres: M.A. de Ruijterlaan 2 in Goes)

Hulp nodig?

Heb je vragen over onze theoriecursussen in Goes of omgeving?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • 085 06 06 103

    Bereikbaar op werkdagen van 10:00 – 16:00u

  • info@idrive2go-theorie.nl

    Antwoord binnen 30 minuten!

X
Zojuist aangemeld!