Theoriecursus Gilze Rijen, brommer theorie, scooter theorie, auto theorie

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Theoriecursus Gilze Rijen

Theoriecursus Gilze Rijen

Theoriecursus Gilze Rijen

Zoek jij een leuke theoriecursus in Gilze Rijen en wil jij slagen voor het auto, motor of bromfiets theorie-examen? Dan ben je bij de theoriecursus Gilze Rijen van iDrive2GO-theorie.nl op het juiste adres.

Onze specialisten leren jou op een verantwoorde manier theorie voor het brommer, auto, of motor theorie-examen. Zij zijn ervaren verkeersdeskundigen die garant staan voor het leren van de juiste leerstof.

Met behulp van onze eigen ontwikkelde lesmaterialen worden alle onderdelen van het theorie-examen op een prettige, leuke, begrijpbare manier behandeld en geoefend. Alle onderdelen worden van A tot Z behandeld van verkeersborden tot verkeersregels.

Onze theoriestof die aan bod komt tijdens de theoriecursus is volledig up-to-date. De verkeerssituaties, verkeersregels en vragen over regelgeving zou je dus ook kunnen verwachten op het theorie-examen. Aan het eind van de theoriecursus nemen wij klassikaal altijd een proefexamen door en is er ruimte om al je vragen te stellen. Zo ben je verzekerd van een optimale voorbereiding.

De cursussen zijn ook geschikt voor leerlingen met dyslexie of leerproblemen.

Theoriecursus Gilze Rijen rect-blue-rot

Theorie-examen in Gilze Rijen

Het CBR examencentrum Breda is gelegen aan de Heerbaan 4 te Breda in het Amrâth Hotel Brabant. In het CBR examencentrum worden de theorie-examens afgenomen. De examens verlopen volgens het nieuwe systeem, waarbij de kandidaten individueel op een touch screen het examen afleggen.

Bekijk alle cursus data