THEORIECURSUS IN DORST

Ben je woonachtig in Dorst of omgeving Breda en wil je een theoriecursus volgen? Dan ben je bij iDrive2GO-theorie.nl aan het juiste adres. Je kan bij ons terecht voor je theoriecursus Dorst: scooter, auto, motor of taxi.

Bij iDrive2GO-theorie.nl Dorst leer je wat er aan bod komt tijdens het theorie-examen. Onze cursisten leren de stof op een leuke en verantwoordelijke manier. De theoriecursussen worden verzorgt door onze docenten met jarenlange ervaring in de rijscholenbranche.

Tijdens de theoriecursus komen alle onderwerpen aan bod. Door het oefenen van examenvragen en d.m.v. super handige ezelsbruggetjes zorgen we ervoor dat jij klaar bent voor het brommer / scooter, auto of motor theorie-examen.

De docent sluit de cursus af met een klassikaal proefexamen, zodat de leerstof getoetst kan worden. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Wanneer je een bepaald examenonderdeel nog niet helemaal beheerst, dan nemen we dit goed met je door, zodat jij 100% kans hebt om te slagen voor het brommer / scooter, auto, of motor theorie-examen.

De cursussen zijn ook geschikt voor cursisten met dyslexie of leerproblemen.
iDrive2GO-theorie.nl verzorgt naast een leuke en leerzame dag ook broodjes en drinken inclusief het vervoer naar het CBR examencentrum Breda, zodat je op tijd plaats kan nemen voor je theorie-examen.

Theorie-examen in Dorst

Het CBR examencentrum Breda is gelegen aan de Heerbaan 4 te Breda in het Amrâth Hotel Brabant. In het CBR examencentrum worden de theorie-examens afgenomen. De examens verlopen volgens het nieuwe systeem, waarbij de kandidaten individueel op een touch screen het examen afleggen.

CBR locatie Breda (Adres: Heerbaan 4 in Breda)

Hulp nodig?

Heb je vragen over onze theoriecursussen in Dorst of omgeving?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • 076 75 06 650

    Bereikbaar op werkdagen van 10:00 – 16:00u

  • info@idrive2go-theorie.nl

    Antwoord binnen 30 minuten!

  • 06 40 86 96 11

    Direct contact via whatsapp

X
Zojuist aangemeld!
WhatsApp chat