THEORIECURSUS IN DONGEN

Kom je uit Dongen of woon je in de omgeving van Breda en ben je van plan om een theoriecursus Dongen en omgeving te volgen voor je scooter, motor, auto of taxi? Dan ben je bij iDrive2GO-theorie.nl aan het goede adres.

Wij leren je op een leuke en verantwoorde manier alles wat je moet weten voor het theorie-examen, zodat jij met gemak slaagt! De lessen worden verzorgt door onze vakdocenten met jarenlange ervaring in de rijschoolbranche.

Gedurende de theoriecursus Dongen en omgeving komen alle onderdelen van het CBR examen aan bod. Je moet hierbij denken aan de verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning.  Door handige ezelsbruggetjes en veel oefenvragen te behandelen ben jij klaar voor het CBR theorie-examen in Breda.

Wij sluiten de theoriecursus af met een klassikaal proefexamen. Zo toetsen we of je de leerstof goed beheerst. Wanneer je nog moeite hebt met een bepaald onderdeel, dan nemen we dat aandachtig met je door. Zodat jij met vol vertrouwen kan deelnemen aan het theorie-examen in Breda.

De theoriecursussen in Breda en omgeving zijn ook geschikt voor cursisten met dyslexie of leerproblemen. Bij iDrive2GO-theorie.nl staan onze cursisten centraal.

iDrive2GO verzorgt naast een leuke en leerzame dag ook lekkere broodjes en het vervoer naar het CBR examencentrum, zodat je tijdig plaats kan nemen voor je theorie-examen.

Theorie-examen in Dongen

Het CBR examencentrum Breda is gelegen aan de Heerbaan 4 te Breda in het Amrâth Hotel Brabant. Hier worden zowel de theorie-examens als praktijkexamens afgenomen. De theorie-examens worden volgens het nieuwe systeem afgenomen, waarbij de kandidaten individueel aan een eigen examentafel het examen afleggen op een touch-screen.

CBR locatie Breda (Adres: Heerbaan 4 in Breda)

Hulp nodig?

Heb je vragen over onze theoriecursussen in Dongen of omgeving?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • 076 75 06 650

    Bereikbaar op werkdagen van 10:00 – 18:00u

  • info@idrive2go-theorie.nl

    Antwoord binnen 30 minuten!

  • 06 40 86 96 11

    Direct contact via whatsapp

X
Zojuist aangemeld!
WhatsApp chat