Theoriecursus Den Bosch - iDrive2GO

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Theoriecursus Den Bosch

Theoriecursus in Den Bosch

Theoriecursus in Den Bosch

Woon je in de omgeving van Den Bosch of kom je uit de stad Den Bosch en wil je een theoriecursus volgen voor je scooter of auto? Schrijf je dan nu in bij iDrive2GO in Den Bosch.

iDrive2GO Den Bosch bied de beste kwaliteit theoriecursussen aan met de hoogste slagingspercentage. Wij leren onze cursisten op een leuke en verantwoorde manier alles wat je moet weten voor het theorie-examen. De cursussen worden verzorgt door onze vakdocenten met jarenlange ervaring in de rijschoolbranche.

Tijdens de cursus komt alles aan bod zoals o.a. verkeersregels en gevaarherkenning. Onze lesmethode is leuk en niet saai zoals het leren uit een theorieboek. Wij zorgen ervoor dat je de stof goed beheerst voordat je aan het theorie examen deelneemt. Dit doen we door het oefenen van potentiele examenvragen en handige ezelbruggetjes. Dit is ook uiteindelijk wat je kan verwachten tijdens het theorie-examen.

De docent sluit de theoriecursus af met een klassikaal proefexamen om de leerstof te toetsen. Daarnaast is er volop gelegenheid om al je vragen door te nemen. Wanneer je een bepaald examenonderdeel nog niet helemaal beheerst, dan nemen we dat uiteraard met je door, zodat jij met volle vertrouwen het theorie-examen in Den Bosch kan maken! Zo zorgen wij ervoor dat jij 100% kans hebt om te slagen voor je theorie examen in Den Bosch.

De theoriecursus is ook geschikt voor cursisten met dyslexie of leerproblemen.

iDrive2GO verzorgt naast een leuke en leerzame dag ook lekkere broodjes plus het vervoer naar het CBR examencentrum, zodat je tijdig plaats kan nemen voor je theorie-examen.

Theoriecursus Den Bosch rect-blue-rot

Theorie-examen in Den Bosch

Het CBR examencentrum Den Bosch ligt aan de Hambakenwetering 13 in Den Bosch. In het CBR examencentrum worden zowel theorie-cursussen als praktijk examens afgenomen. De examens verlopen volgens het nieuwe systeem, waarbij de kandidaten apart op een touchscreen het examen afleggen.

Bekijk alle cursus data