THEORIECURSUS IN CHAAM

Ben je woonachtig in Chaam of omgeving Breda en bent u op zoek naar een goede, betrouwbaar opleider. Schrijf je nu in bij theoriecursus Chaam.

Dan ben je bij iDrive2go-theorie.nl Breda bij het juiste adres. Onze vakdocenten met jarenlange ervaring geven op makkelijke en leuke manier cursus.

Bij iDrive2GO-theorie.nl heb je100% slagingskans door onze manier van lesgeven. Heb je faalangst of ADHD? Geen paniek, wij zorgen ervoor dat je slaagt voor je theorie-examen. Dat kunnen wij garanderen! U kunt bij iDrive2GO-theorie.nl terecht voor scooter theorie, motor theorie, auto theorie en taxi theorie.

Onze vakdocenten en specialisten hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat je klaar wordt gestoomd voor het theorie examen. iDrive2GO-theorie.nl verzorgt tijdens het theoriecursus ook voor lekkere broodjes en drinken.

Na de theoriecursus word je weggebracht naar het CBR examencentrum Breda.

De theoriecursussen in Chaam en omgeving zijn ook geschikt voor cursisten met dyslexie of leerproblemen. Bij iDrive2GO-theorie.nl staan onze cursisten centraal.

iDrive2GO verzorgt naast een leuke en leerzame dag ook lekkere broodjes en het vervoer naar het CBR examencentrum, zodat je tijdig plaats kan nemen voor je theorie-examen.

Theorie-examen in Chaam

Het CBR examencentrum Breda is gelegen aan de Heerbaan 4 te Breda in het Amrâth Hotel Brabant. Hier worden zowel de theorie-examens als praktijkexamens afgenomen. De theorie-examens worden volgens het nieuwe systeem afgenomen, waarbij de kandidaten individueel aan een eigen examentafel het examen afleggen op een touch-screen.

CBR locatie Breda (Adres: Heerbaan 4 in Breda)

Hulp nodig?

Heb je vragen over onze theoriecursussen in Chaam of omgeving?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • 076 75 06 650

    Bereikbaar op werkdagen van 10:00 – 18:00u

  • info@idrive2go-theorie.nl

    Antwoord binnen 30 minuten!

  • 06 40 86 96 11

    Direct contact via whatsapp

X
Zojuist aangemeld!
WhatsApp chat