Scooter rijbewijs Leiden - iDrive2GO

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Scooter rijbewijs Leiden

100% de voordeligste in Leiden en omgeving!

scooter icon

Compleet scooter rijbewijs pakket ūü§©

‚ā¨399,- inclusief CBR theorie- en praktijkexamens

De voordeligste & best beoordeelde cursus in Leiden en omgeving!

  • Onbeperkt theoriecursus
  • Slagingsgarantie
  • Je mag meerdere lessen volgen
  • CBR examen en theoriecursus op 1 dag
  • Snelste CBR examendatum
  • 4 uur praktijklessen
  • Snelste CBR praktijkexamendatum
  • Afrijden in je eigen regio
  • Incl. Scooter + scooterhelm
  • Gratis autotheorie t.w.v. ‚ā¨ 89,95
Direct online aanmelden

Scooterrijbewijs halen in Leiden

Wanneer je snel je scooter rijbewijs wilt behalen in Leiden, ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kun je namelijk snel en eenvoudig je scooterrijbewijs halen, zodat je binnen no-time de weg op kunt met je scooter.

Het behalen van je scooterrijbewijs is een belangrijke stap voordat je de weg op gaat met je scooter. Bij ons kun je terecht voor het behalen van zowel je praktijk- als je theorie-examen. Het praktijkexamen bestaat uit een aantal onderdelen, zoals het beheersen van de scooter en het verkeer om je heen. Het is belangrijk dat je hier goed op voorbereid bent, zodat je met vertrouwen aan het examen kunt beginnen.

Theorie Examen scooterrijbewijs

Voordat je kunt beginnen aan het praktijkexamen, moet je eerst je theorie-examen halen. Tijdens dit examen wordt je kennis getest over verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning. Het is belangrijk om goed voorbereid aan het examen te beginnen, zodat je een grotere kans hebt om te slagen.

Bekijk al onze pakketten

Gekozen in Nederland tot dé nr 1 in scooter/brommer theoriecursus!

Curabitur ligula sapien, tincidunt non, euismod vitae.

Ben je gezakt? Gratis theoriecursus todat je slaagt!

Curabitur ligula sapien, tincidunt non, euismod vitae.

Professioneel en persoonlijk

Curabitur ligula sapien, tincidunt non, euismod vitae.

Unieke lesmethode!

Curabitur ligula sapien, tincidunt non, euismod vitae.

Scooterrijbewijs in één dag

Bij ons kun je je scooterrijbewijs in √©√©n dag halen. Dit betekent dat je ‘s ochtends begint met je theorie-examen en ‘s middags het praktijkexamen aflegt. Hierdoor hoef je niet meerdere dagen vrij te nemen om je rijbewijs te halen en kun je snel de weg op met je scooter.

De kosten voor het behalen van je scooterrijbewijs kunnen per rijschool verschillen. Bij ons hanteren we echter scherpe tarieven, zodat je voordelig je scooterrijbewijs kunt halen. iDrive 2GO is de best beoordeelde scooter opleider van Nederland. Bij ons ben je dan ook altijd verzekerd van de beste prijs!

Meld je direct aan

Onze partners

Scooter rijbewijs Leiden

De beste scooter cursus in Leiden

Onze scooteropleider is gevestigd in het hart van Leiden en is daardoor goed bereikbaar met zowel de auto, fiets als het openbaar vervoer.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele scooter rijschool in Leiden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatieve rijopleidingen tegen scherpe tarieven en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verkeersveiligheid en rijvaardigheid.

 

Aanmelden

Onze unieke lesmethode

Door deel te nemen aan de scooter theoriecursus in 1 dag van iDrive2GO scooter/brommer theoriecursus word jij uitstekend voorbereid op het CBR theorie-examen brommer.

iDrive2GO scooter/brommer theoriecursus maakt gebruik van een zeer effectieve bewezen lesmethode waarbij alle theorievragen aan bod komen en met behulp van handige ezelsbruggetjes worden uitgelegd. Door de onbeperkte theoriecursus van iDrive2GO slaagt iedereen bij ons.

In de ochtend volg je de scooter theoriecursus. Daarna ga je gelijk door naar het CBR om je examen te doen.
De scooter theoriecursus + CBR-examen vallen dus op 1 dag!!