Scooter theorie Noord-Brabant Breda Eindhoven - iDrive2GO

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Scooter theorie Noord-Brabant

Je scooter theorie + CBR examen binnen 1 dag in Noord-Brabant!

iDrive2GO Theorie is al jaren lang dé nummer 1 specialist in Noord-Brabant voor het behalen van je scootertheorie in één dag.
nu voor slechts €132,95 (inclusief CBR-examen)

Scooter theorie Noord-Holland Amsterdam rect-blue-rot

SCOOTER / BROMMER THEORIECURSUS + CBR EXAMEN IN 1 DAG

Wij leren je op een efficiënte en verantwoorde manier de Scooter/ Brommer theorie aan, zodat je over alle kennis beschikt om in 1 dag te slagen voor je CBR Scooter/ Brommer theorie-examen!

Door deel te nemen aan de theoriecursus in 1 dag van iDrive2GO in Noord Holland (Amsterdam) scooter/brommer theorie word jij uitstekend voorbereid op het CBR theorie-examen brommer. iDrive2GO scooter/brommer theoriecursus maakt gebruik van een zeer effectieve lesmethode waarbij alle theorievragen aan bod komen en met behulp van handige ezelsbruggetjes worden uitgelegd. De theoriecursus voor scooter/brommer duurt ongeveer 4 á 4,5 uur.
Met onze jarenlange ervaring zijn we in staat binnen dit tijdsbestek de cursisten klaar te stomen voor het CBR theorie examen. Op deze manier beheers jij binnen zeer korte tijd de scooter theorie zonder dat je dagenlang hoeft te studeren.

95% van onze cursisten haalt in één keer het theorie-examen. Ben je helaas toch gezakt, dan kun je opnieuw deelnemen aan de cursus. Met een goede inzet en motivatie zorgen wij ervoor dat je altijd met een theorie certificaat naar huis gaat! Heb jij moeite met leren of concentreren? Ook daarbij kunnen wij je op de juiste manier begeleiden, zodat ook jij dezelfde dag met het theorie certificaat op zak naar huis gaat.

Aanmelden