CBR gaat theorie-examen nu ook in avond afnemen - iDrive2GO

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Nieuws

CBR gaat theorie-examen nu ook in avond afnemen

Bron: RTL Nieuws

Goed nieuws voor wie overdag weinig tijd heeft. Het theorie-examen voor de auto, motor en bromfiets kan vanaf 1 mei ook in de avond worden gemaakt. Het gaat vooralsnog om een proef van zes maanden.

Extra Toeslag

Tijdens de proef kunnen kandidaten op de betreffende locaties ook tussen 16:00 en 21:30 uur het theorie-examen afleggen. Wie dat wil moet dan wel zelf het examen reserveren op Mijn CBR. Voor examens vanaf 18:00 uur betalen zij een toeslag van 4,45 euro. Kandidaten die een individueel theorie-examen willen doen, kunnen ook op de betreffende locaties in de avond terecht. Tot 18.00 uur kunnen er ook beroepsexamens worden gemaakt, die de kandidaat zelf of via de opleider reserveert.

Het CBR wil met de proef kijken aan wat voor openingstijden kandidaten behoefte hebben en of ze bereid zijn een toeslag te betalen voor een examen in de avonduren.

Scooter theorie
in 1 dag

Door deel te nemen aan de scooter theoriecursus in 1 dag van iDrive2GO scooter/brommer theoriecursus word jij uitstekend voorbereid op het CBR theorie-examen brommer.

X
blank
Zojuist aangemeld!