Bromfiets theorie - iDrive2GO

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Bromfiets theorie

Bromfiets theorie

Ook jij kan je bromfiets theorie examen halen!

Zag jij jezelf altijd al op jouw bromfiets naar school, naar de sportclub, naar je vrienden of naar iets anders rijden? Dan zal je eerst jouw bromfiets theorie examen moeten halen! Dit is iets waar veel mensen tegenop kunnen zien, maar door iDrive2GO is dit verleden tijd. Dit is namelijk de nummer 1 voor een scooter/brommer theorie in Nederland. Haal ook jouw brommer theorie examen in 1 dag!

Bromfiets theorie rect-blue-rot

Hoe werkt het halen van jouw bromfiets theorie bij iDrive2GO?

Het regelen van jouw scooter theoriecursus is heel simpel. Op de website kun je allereerst jouw gewenste CBR locatie kiezen met een datum wat voor jou goed uit komt. Daarna betaal je meteen voor jouw bromfiets theorie. Wanneer dit allemaal goed is gegaan, krijg je een mail met de specifieke datum en tijd van jouw online scooter theoriecursus. Hierna belt iDrive2GO jou binnen 24 uur om samen te overleggen over het CBR examen. Dit wordt dus samen met jou ingepland. Nu staat alles klaar en hoef je het alleen nog maar te doen! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is online de cursus te volgen en daarna het examen af te leggen. Dit doe je natuurlijk bij de dichtbijzijnste locatie die jij aan het begin zelf hebt gekozen.

Aanmelden
Bromfiets theorie

Waarom de bromfiets theoriecursus bij iDrive2GO?

Ik hoor je al denken, dit klinkt natuurlijk allemaal super makkelijk en fijn. Maar waarom zou je het eigenlijk bij iDrive2GO doen en niet bij een andere aanbieder van bromfiets theorie cursussen. iDrive2GO is niet voor niks de nummer 1 van Nederland op het gebied van scooter theoriecursussen. Allereerst krijg jij via iDrive2GO toegang tot de snelste datum voor het CBR examen, en hoef jij niet nog langer te wachten. Verder krijg jij les van vakbekwame docenten, persoonlijk en professionele begeleiding met een unieke lesmethode. Daarnaast is iDrive2GO ook nog eens de voordeligste aanbieder van Nederland. Met als klap op de vuurpijl, krijg jij bij iDrive2GO ook een zeer aantrekkelijke service. Ook al heeft iDrive2GO het hoogste slagingspercentage, kan het natuurlijk toch voorkomen dat jij je examen niet haalt. In dat geval ontvang jij de theoriecursus gratis totdat jij toch geslaagd bent! Zo kan jij zeker weten straks met je bromfiets de weg op gaan.

Kan jij niet wachten om je bromfiets theorie te halen? Meld je dan nu aan bij iDrive2GO!

Aanmelden