Theoriecursus scooter in Rotterdam? Theoriecursus scooter / brommer

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Theoriecursus in Rotterdam

Theoriecursus Rotterdam

Theoriecursus in Rotterdam

Zoek jij een leuke theoriecursus in Rotterdam en wil jij slagen voor het auto, motor of bromfiets theorie-examen? Dan ben je bij de theoriecursus in Rotterdam van iDrive2GO op het juiste adres.

Onze docenten leren jou op een verantwoorde manier theorie voor het theorie-examen, Zij zijn ervaren verkeersdeskundigen die garant staan voor het leren van de juiste leerstof. Met behulp van onze eigen ontwikkelde lesmaterialen worden alle onderdelen van het theorie-examen op een leuke, begrijpbare manier behandeld en geoefend. Alle onderdelen worden van A tot Z behandeld van verkeersborden tot verkeersregels.

Onze theoriestof die aan bod komt tijdens de theoriecursus is volledig up-to-date. De verkeerssituaties, verkeersregels en vragen over regelgeving zou je dus ook kunnen verwachten op het theorie-examen. Aan het eind van de theoriecursus nemen wij klassikaal altijd een proefexamen door en is er ruimte om al je vragen te stellen. Zo ben je verzekerd van een optimale voorbereiding op het CBR theorie-examen.

Heb je moeite om te leren uit een theorieboek en om je aandacht erbij te houden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om te slagen voor je theorie-examen.

rect-blue-rot

Theorie-examen in Rotterdam

Het CBR Examencentrum Rotterdam is gelegen aan de Noorderbocht 25 in Rotterdam. Op deze Rotterdamse vestiging worden zowel theorie-examens als praktijkexamens afgelegd. De theorie-examens verlopen via het moderne systeem, waarbij de kandidaten een individueel examen maken op een touch-screen.

De cursuslocatie van iDrive2Go in Rotterdam bevindt zich aan de overkant van het CBR Examencentrum te Rotterdam.

Bekijk alle cursus data
X
Zojuist aangemeld!