Theoriecursus Nijmegen - iDrive2GO

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Theoriecursus Nijmegen

Theoriecursus Nijmegen

Theoriecursus Nijmegen

Zoek jij zoek een leuke theoriecursus in Nijmegen en wil jij slagen voor het auto, motor of bromfiets theorie-examen? Dan ben je bij de theoriecursus in Nijmegen van iDrive2GO op het juiste adres.

Onze docenten leren jou op een verantwoorde manier theorie voor het theorie-examen, Zij zijn ervaren verkeersdeskundigen die garant staan voor het leren van de juiste leerstof. Met behulp van onze eigen ontwikkelde lesmaterialen worden alle onderdelen van het theorie-examen op een leuke, begrijpbare manier behandeld en geoefend. Alle onderdelen worden van A tot Z behandeld van verkeersborden tot verkeersregels.

Onze theoriestof die aan bod komt tijdens de theoriecursus is volledig up-to-date. De verkeerssituaties, verkeersregels en vragen over regelgeving zou je dus ook kunnen verwachten op het theorie-examen. Aan het eind van de theoriecursus nemen wij klassikaal altijd een proefexamen door en is er ruimte om al je vragen te stellen. Zo ben je verzekerd van een optimale voorbereiding.

Theoriecursus Nijmegen rect-blue-rot

Theorie-examen in Nijmegen

Het CBR Examencentrum Nijmegen is gesitueerd aan deWijchenseweg 2 in Nijmegen. Op deze locatie worden zowel theorie-examens als praktijkexamens afgelegd. De theorie-examens verlopen via een  modern systeem, waarbij de kandidaten individueel examen doen op een touch-screen.

De cursuslocatie van iDrive2Go in Goes bevindt zich aan de overkant van het CBR Examencentrum Nijmegen.

Bekijk alle cursus data
X
Zojuist aangemeld!