Scooter theorie Amsterdam, haal binnen 1 dag je scooterrijbewijs

Goed nieuws! Momenteel kunnen wij het CBR theorie-examen en cursus binnen een week of dezelfde week inplannen afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.

Theoriecursus in Amsterdam

Theoriecursus 1 dag exclusief examen

Theoriecursus in Amsterdam

Woon je in Amsterdam of omgeving en wil je deelnemen aan een theoriecursus? Dan ben je bij iDrive2GO scooter theorie aan het goede adres. Bij ons kan je je inschrijven voor je scooter theorie Amsterdam binnen 1 dag.

Bij iDrive2GO Amsterdam leer je alles wat aan bod komt tijdens het theorie-examen. Wij leren onze cursisten de stof op een leuke en verantwoorde manier. De theoriecursussen worden verzorgt door onze vakdocenten met jarenlange ervaring in de branche.

Gedurende de theoriecursus komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: verkeersregels en gevaarherkenning. Door het oefenen van potentiƫle examenvragen en d.m.v. handige ezelsbruggetjes zorgen we ervoor dat jij klaar bent voor het theorie-examen.

De vakdocent sluit de cursus af met een proefexamen zodat de leerstof getoetst kan worden. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Wanneer je een bepaald examenonderdeel nog niet helemaal onder de knie hebt, dan nemen we dit goed met je door, zodat jij 100% kans hebt om te slagenĀ  voor je theorie-examen in Amsterdam.

De theoriecursussen zijn ook geschikt voor cursisten met dyslexie of leerproblemen.

Theoriecursus in Amsterdam rect-blue-rot

Theorie-examen in Amsterdam

Het CBR examencentrum Amsterdam ligt aan de Naritaweg 150 te Amsterdam. In het CBR examencentrum worden theorie-cursussen en praktijkexamens afgenomen. De examens verlopen volgens het nieuwe systeem, waarbij de kandidaten apart op een touchscreen het examen afleggen.

Bekijk alle cursus data
X
Zojuist aangemeld!